Ujemanje znamenj: Oven – Kozorog

By | 19. 6. 2013

To pa ni obetajoča kombinacija.

Saturn, ki ga zastopa oče Čas predstvalja Kozorogu precejšnjo oviro.

Oven je nemiren, nestrpen, impulziven in rad eksperimentira. Kozorog pa je njegovo čisto nasprotje in je zelo svetohlinski. Kozorog potrebuje prevlado, prav tako pa hoče prevladovati tudi Oven.

Težave se pokažejo tudi skozi denar, kajti Oven je ekstravaganten in zapravljiv, Kozorog pa pretirano varčen.

Kozorog je preprosta duša, medtem ko je Oven rad v središču pozornosti. Oven bo namreč sprejel izzive in nevarnosti in bo v njih užival, medtem, ko Kozorogu takšna tveganja predstavljajo velik izziv in strah. Zaradi tega med njima lahko izbruhnejo tudi zelo nasilni prepiri in mnogi drugi medsebojni konflikti.

Ovnu ne bo všeč pesimistična temina, ki jo Kozorog uporablja, da bi ublažil pretirano ovnovo navduševanje.

Kozorog lahko uporablja samo en položaj pri ljubljenju in to celo počne nekaj časa, vendar pa bo Oven po vsej verjetnosti prevzel pobudo v svoje roke.

Če se vendarle izkaže, da sta si usojena, je poroka zaželjena, v nasprotnem primeru pa gre tu za kratko zvezo.

Prosim berite dalje …..

Čas je, da ugotovite kam vas energija, ki jo ustvarjate danes, pelje v prihodnosti.

Kliknite sem, nato v vaš telefon vtipkajte izbrano številko, ter me pokličite.

Odgovorila bom na vsako vaše vprašanje v zvezi z vašo simpatijo, partnerjem, ljubimcem, ljubimko. Podrobneje vam bom povedala s kom se ujemate in kaj si nekdo, ki je za vas pomemben, misli o vas. Seveda bom odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja v zvezi z zdravjem, kariero, družino, denarjem, službo in ostalim. Seveda bom za vas pogledala tudi kako vam kaj kaže v zvezi z vašo osebno srečo v življenju.