Ujemanje znamenj: Oven – Vodnar

By | 19. 6. 2013

To je zelo burna zveza, ki prinaša veliko novih čustev.

Obstaja možnost, da bo Oven dominiral v tej zvezi, medtem, ko bo Vodnar bolj pasiven.

Planet Uran, ki vlada Vodnarju, je zelo nepredvidljiv v svojih dejanjih. Kajti Vodnar je nagnjen k pretiranemu odlašanju in preveč prosi Ovna, da bi sprejel njegove značilnosti.

Če obe strani poskusita z vsaj malo taktnimi potezami in razumevanjem, bi to lahko njuno ljubezen spremenilo v nekaj velikega in posebnega.

Oven mora biti zelo obziren, če se želi ukvarjati s to izjemno čustveno osebnostjo.

V spalnici je Vodnar zelo posesiven in ljubosumen na svojega partnerja in le redko odpušča napake, pa tudi ni tako spolno aktiven kot je Oven, in hoče početi stvari, ki partnerju ne odgovarjajo, zato Oven vidi Vodnarja kot sebičnega ljubimca.

Vsekakor je ta zveza zelo nenavadna in polna povezav različnih dogodkov. V primeru zakonske zveze teh dveh znamenj, bi bilo veliko, če že ne vse odvisno od tega koliko se v resnici ljubita.

Prosim berite dalje …..

Čas je, da ugotovite kam vas energija, ki jo ustvarjate danes, pelje v prihodnosti.

Kliknite sem, nato v vaš telefon vtipkajte izbrano številko, ter me pokličite.

Odgovorila bom na vsako vaše vprašanje v zvezi z vašo simpatijo, partnerjem, ljubimcem, ljubimko. Podrobneje vam bom povedala s kom se ujemate in kaj si nekdo, ki je za vas pomemben, misli o vas. Seveda bom odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja v zvezi z zdravjem, kariero, družino, denarjem, službo in ostalim. Seveda bom za vas pogledala tudi kako vam kaj kaže v zvezi z vašo osebno srečo v življenju.