Ujemanje znamenj: Oven – Strelec

By | 19. 6. 2013

Mars in Jupiter, dvojica, ki je običajno idealna medsebojna kombinacija.

Strelec je odličen in temperamenten tekmec za Ovna. Oba sta namreč aktivna in spontana, to so ljudje, ki se radi družijo, imajo ekstravaganten okus, ki jima je skupen in rada uživata dobro življenje.

Ovnov optimizen in njegov dober smisel za humor bo pomagal premagati Strelcu nagnjene k iskanju izgovorov in bo to zvezo »držal pokonci« na zanimiv in šaljiv način.

Medsebojno razumevanje pa ta dva znaka najbolje najdeta v spalnici in to jima omogoča ustvariti ugodno ozračje v odnosu.

To je vsekakor uspešna in priporočljiva zveza.

Zakonska zveza bo tesno povezana s problematiko fizičnega zadovoljstva. Z drugimi besedami, če se bosta ta dva partnerja ujela v spalnici, bosta z lahkoto šla skozi skupno življenje.

Prosim berite dalje …..

Čas je, da ugotovite kam vas energija, ki jo ustvarjate danes, pelje v prihodnosti.

Kliknite sem, nato v vaš telefon vtipkajte izbrano številko, ter me pokličite.

Odgovorila bom na vsako vaše vprašanje v zvezi z vašo simpatijo, partnerjem, ljubimcem, ljubimko. Podrobneje vam bom povedala s kom se ujemate in kaj si nekdo, ki je za vas pomemben, misli o vas. Seveda bom odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja v zvezi z zdravjem, kariero, družino, denarjem, službo in ostalim. Seveda bom za vas pogledala tudi kako vam kaj kaže v zvezi z vašo osebno srečo v življenju.