Navodila za Ouija tablo

By | 7. 1. 2012

Uspeh seanse z Ouija tablo

….. je odvisen predvsem od vaše predanosti in resnosti pristopa. Ne postavljate smešna vprašanja in se ne zafrkavate.

Ta prispevek sem sestavila vedeževalka Elena. Vse za vas, da bi razumeli kako stvari delujejo. Pokličite me za vedeževanje po telefonu.

Preden pričnete s seanso se odločite kaj želite, da tabla naredi za vas. Z njo lahko pridete do zelo zanimivih rezultatov, ki pa niso vedno pravi. Mnogokrat se zgodi, da Ouiuja tabla odseva vaše mentalne podobe in ne odgovore iz onostranstva.

Ne bo odveč, če veste, da sta za uspeh z govorečo tablo potrebna praksa in potrpežljivost

Zagotovo ne boste že na samem začetku dosegli dobrih rezultatov, sčasoma pa lahko dosežete ne samo dobre rezultate ampak vas lahko zanese tudi tja, kamor najraje ne bi šli. Zato opozarjam, da bodite previdni. Ouija tabla ni namenjena igranju.

Za kvalitetno uporabo Ouija table sta potrebni vsaj dve osebi, ki sedita drug nasproti drugega, tablo pa imata položeno na kolenih. S prsti se nežno, brez pritiska, dotikata trikotnika ali rinke tako, da se lahko ta lahkotno premika po tabli.

Ouija tabla se uporablja za komunikacijo z duhovi ali drugimi entitetami iz drugih svetov.

Uporaba Ouija table je precej preprosta, vendar pa je pomembno, da se uporabnik zaveda varnostnih ukrepov in pravilne uporabe.

 1. Najprej si poiščite primerno mesto za uporabo Ouija table. Najbolj primerno mesto je tiho in umirjeno okolje, kjer vas ne bodo motili drugi ljudje ali zunanjih dejavniki.
 2. Pripravite se psihično in fizično. Pred uporabo Ouija table se najprej sprostite, globoko dihajte in osredotočite na svoj namen.
 3. Položite Ouija tablo na ravno in stabilno površino. Priporočljivo je, da se uporabi ravna površina, kot je na primer miza, da se zagotovi stabilnost.
 4. Vzemite leseno ploščico, to ploščico z luknjo na sredini, in jo postavite na sredino Ouija table.
 5. Sedite za mizo ali postavite kolena ob strani table. Najboljše je, če se udobno namestite in ne premikate preveč, saj lahko to vpliva na komunikacijo.
 6. Najprej vprašajte enostavna in jasna vprašanja, na primer “Je kdo tam?” ali “Ali mi lahko odgovorite na nekaj vprašanj?”.
 7. Nato položite roke na leseno ploščico / rinko in počakajte na odgovor. Ko boste začutili premikanje rinke, se boste morali prepustiti in slediti premikom. Rinka se premika po črkah na tabli in tvori besede, ki odgovarjajo na vaša vprašanja.
 8. Ko ste končali seanso, se zahvalite duhovom ali drugim entitetam in pospravite Ouija tablo in leseno ploščico.

Pomembno je vedeti, da Ouija tabla ni igrača in da mora biti uporabljena z resnostjo in previdnostjo. Pred uporabo Ouija table se posvetujte z izkušenim duhovnim svetovalcem, ki vam lahko svetujejo o pravilni uporabi in varnostnih ukrepih.

Kaj lahko vprašate ouija tablico

Kot sem že omenila, Ouija tabla naj bi služila kot orodje za komunikacijo z duhovi in drugimi nezemeljskimi bitji. Preko Ouija table je dejansko možno vzpostaviti stik z duhovi.

Nekateri ljudje uporabljajo Ouija tablo kot orodje za iskanje odgovorov na različna vprašanja, ki jih zanimajo, na primer:

 • Kaj se bo zgodilo v prihodnosti?
 • Ali sem na pravi poti v življenju?
 • Kaj mi svetujejo moji duhovni vodniki?
 • Kaj se je zgodilo z osebo, ki je že umrla?

Drugi ljudje uporabljajo Ouija tablo kot orodje za vzpostavitev stika s pokojnimi družinskimi člani ali prijatelji, na primer:

 • Kako se počutiš v onostranstvu?
 • Ali imaš kakšno sporočilo zame?
 • Ali si še vedno z mano?
 • Kako lahko najbolje častim tvoj spomin?

Vendar pa je pomembno poudariti, da čeprav Ouija tabla lahko služi kot orodje za iskanje odgovorov, je treba biti pri njeni uporabi izjemno previden. Obstajajo številna tveganja, ki jih lahko prinese uporaba Ouija table, zato je nujno upoštevati vse varnostne ukrepe. In če mislite, da bi morali dodati še kakega potem vi kar dajte. Zaščite pri takih zadevah ni nikoli preveč.