Ujemanje znamenj: Bik – Rak

By | 20. 6. 2013

Astrološko znamenje BikAstrološko znamenje Rak

Ponavadi gre za dobro kombinacijo.

Kajti oba potrebujeta občutek varnosti in stabilnosti, oba sta ljubeča, vdana in strastna kar je dobro.

Rak k tej zvezi dodaja več čutnosti in domišljije, vendar sta oba dovolj strastna, da ne potrebujeta tuje pomoči in sta sama s seboj najbolj zadovoljna.

Bik je sposoben razumeti spremembe v razpoloženju Raka in zato mu lahko olajša težave, če se le te pojavijo. Bik je ponavadi pozorna oseba, Rak pa je odziven.

To razmerje se z leti ob trdem delu obeh lahko samo še utrdi, kajti ti dve tako različni osebnosti se kljub vsemu na vseh področjih podpirata in si pomagata premagovati slabosti drug drugega.

Na rakovo spolno življenje lahko vplivajo zunanji dejavniki in če sta se preko dneva prepirala ali imela kakšne druge neprijetne trenutke, bo Rak zavrnil ljubljenje z Bikom, kar bo pri Biku povzročilo, da se bo med njima ustvarila ovira.

Medsebojno razumevanje drug drugega jima lahko pomaga, da ta zveza obstane in da je prijetna.

Možen je uspešen zakon, če sta oba partnerja pripravljena dajati in ne samo sprejemati.

Prosim berite dalje …..

Čas je, da ugotovite kam vas energija, ki jo ustvarjate danes, pelje v prihodnosti.

Kontaktirajte vedeževalko Eleno. Kliknite sem in me pokličite.

Odgovorila bom na vsako vaše vprašanje v zvezi z vašo simpatijo, partnerjem, ljubimcem, ljubimko. Podrobneje vam bom povedala s kom se ujemate in kaj si nekdo, ki je za vas pomemben, misli o vas. Seveda bom odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja v zvezi z zdravjem, kariero, družino, denarjem, službo in ostalim. Seveda bom za vas pogledala tudi kako vam kaj kaže v zvezi z vašo osebno srečo v življenju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja