Ujemanje znamenj: Bik – Lev

By | 20. 6. 2013

Astrološko znamenje BikAstrološko znamenje Lev

Ta dva znaka sta oba zelo močna in noben od njiju se ne bo premaknil niti za ped.

Lev postane samo še bolj besen na Bika, ker meni, da je naravno, da prav on vodi ljubezensko življenje. Bik pa se bo počutil ogroženega, ker po njegovem mnenju Lev preveč zahteva in pričakuje, da mu bo Bik v enaki meri tudi vračal.

Lev ljubi prevlado in ščasoma bo Bikova močna volja popustila, ne bo več potrpežljiv in umaknil se bo iz te zveze, ker njegove potrebe ne bodo zadovoljene.

Varčen Bik bo tudi zelo kmalu zgrožen nad neprevidnim zapravljanjem Leva in njegovimi nevsakdanjimi navadami. Bik je namreč previden in predvidljiv, medtem, ko je Lev ekstravaganten in zelo razsipen.

Bik trmasto noče dati Levu vedno prav in Lev je preveč zagledan sam vase, da bi nudil Biku vso predanost, ki jo le ta potrebuje.

Po drugi strani pa imata oba čudovite fizične lastnosti in med njima vlada velika seksualna privlačnost.

Obstaja namreč velika telesna in čustvena privlačnost med tema dvema znakoma, vendar na žalost je za njuno zvezo vse preveč ovir.

Prosim berite dalje …..

Čas je, da ugotovite kam vas energija, ki jo ustvarjate danes, pelje v prihodnosti.

Kontaktirajte vedeževalko Eleno. Kliknite sem in me pokličite.

Odgovorila bom na vsako vaše vprašanje v zvezi z vašo simpatijo, partnerjem, ljubimcem, ljubimko. Podrobneje vam bom povedala s kom se ujemate in kaj si nekdo, ki je za vas pomemben, misli o vas. Seveda bom odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja v zvezi z zdravjem, kariero, družino, denarjem, službo in ostalim. Seveda bom za vas pogledala tudi kako vam kaj kaže v zvezi z vašo osebno srečo v življenju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja