Ujemanje znamenj: Vodnar – Lev

By | 9. 7. 2013

ujemanje vodnarujemanje lev

Ujemanje Vodnar – Lev

Lev ne more dobiti primernega sodelovanja in občudovanja s strani Vodnarja, ki ga tako močno potrebuje in Vodnar levu zameri poskus, da bi o vsem odločal le on.

Imata različna stališča glede neodvisnosti; za Vodnarja je to svoboda pri raziskovanju in odkrivanju novih obzorij, Levu pa to pomeni, da si prizadeva za glamurozen in ekstravaganten način življenja.

Vodnarja zanima svet, Leva pa zanima izključno Lev.

Njuno spolno življenje ne bo zadovoljivo predvsem za Leva in Vodnar bi si kaj kmalu lahko našel nove interese, kar bo pri Levu povzročilo misel, da je njegov partner nečloveški in neskrben.

Medtem, ko se na nek način med seboj privlačita, pa sta si njuni nebesni znamenji nasprotni, kar pomeni tako dobre kot tudi možne slabe povezave za ta par.

Prosim berite dalje …..

Čas je, da ugotovite kam vas energija, ki jo ustvarjate danes, pelje v prihodnosti.

Vedeževalka za ljubezenska vprašanja. Kliknite, vtipkajte številko in pokličite.

Odgovorila bom na vsako vaše vprašanje v zvezi z vašo simpatijo, partnerjem, ljubimcem, ljubimko. Podrobneje vam bom povedala s kom se ujemate in kaj si nekdo, ki je za vas pomemben, misli o vas. Seveda bom odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja v zvezi z zdravjem, kariero, družino, denarjem, službo in ostalim. Seveda bom za vas pogledala tudi kako vam kaj kaže v zvezi z vašo osebno srečo v življenju.