Ujemanje znamenj: Vodnar – Bik

By | 9. 7. 2013

ujemanje vodnarujemanje bik

Ujemanje Vodnar – Bik

Malomaren odnos Vodnarja v ljubezni bo privedla zelo strastnega Bika v bes, saj si ne želi imeti nekoga samo za igro.

Vodnar je nagnjen k temu, da vsako stvar analizira in ne uživa pretirano v spolnosti. Vodnar se namreč veliko raje pogovarja kot pa ljubi, seveda pa to čutnega Bika ne zadovoljuje. In na koncu se zdi, da je Bik preveč zahteven do Vodnarja.

Oba sta zelo trmasta vsak na svoj način; Vodnar zavrača konvencionalno, medtem ko Bik zelo spoštuje vrednote družine in varnost.

Vodnar se zanima za humanitarne dejavnosti, Bik pa je obseden z mislimi o sebi in o svoji lastnini.

Vodnar daje zelo malo poudarka na spolnost in jo postavlja daleč na konec svojega seznama pomembnih stvari.

In takšen odnos lahko povzroči, da se bo Bik zelo razburil, ker ne bo sposoben sprejeti vseh težav tega sveta in bi imel veliko raje posteljne užitke. In tako lahko postane v očeh Vodnarja preveč zahteven kar lahko povzroči razdor med tem parom.

Prosim berite dalje …..

Čas je, da ugotovite kam vas energija, ki jo ustvarjate danes, pelje v prihodnosti.

Vedeževalka za ljubezenska vprašanja. Kliknite, vtipkajte številko in pokličite.

Odgovorila bom na vsako vaše vprašanje v zvezi z vašo simpatijo, partnerjem, ljubimcem, ljubimko. Podrobneje vam bom povedala s kom se ujemate in kaj si nekdo, ki je za vas pomemben, misli o vas. Seveda bom odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja v zvezi z zdravjem, kariero, družino, denarjem, službo in ostalim. Seveda bom za vas pogledala tudi kako vam kaj kaže v zvezi z vašo osebno srečo v življenju.