Ujemanje znamenj: Tehtnica – Bik

By | 1. 7. 2013

vedezevanje-090-tehtnicaujemanje bik

Ujemanje Tehtnica – Bik

Ta par si med seboj deli ljubezen do glasbe in umetnosti nasploh, to pa je tudi vse, saj na žalost nimata nobenih drugih skupnih točk.

Bik je po naravi precej posesiven in ni dovolj romantičen za Tehtnico. Bik ima rad planirano življenje, medtem, ko Tehtnica ne mara nobenih velikih obveznosti in obljub in to lahko pripelje do nasilnega vedenja med obema partnerjema.

Tehtnica namreč sovraži bikov diktatorski način in ukazovanje zato zelo hitro izgubi potrpljenje ob bikovem pretiranjem obnašanju.

Poleg tega je Bik ljubosumen na romantičen in muhast značaj Tehtnice.

Sicer sta v spolnosti lahko usklajena in izvajata veliko prijetnih spolnih igric, vendar pa nikakor nista usklajena za trajno partnerstvo.

Prosim berite dalje …..

Čas je, da ugotovite kam vas energija, ki jo ustvarjate danes, pelje v prihodnosti.

Za vedeževanje in svetovanje vas pričakujem na telefonu. Kliknite sem in pokličite.

Odgovorila bom na vsako vaše vprašanje v zvezi z vašo simpatijo, partnerjem, ljubimcem, ljubimko. Podrobneje vam bom povedala s kom se ujemate in kaj si nekdo, ki je za vas pomemben, misli o vas. Seveda bom odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja v zvezi z zdravjem, kariero, družino, denarjem, službo in ostalim. Seveda bom za vas pogledala tudi kako vam kaj kaže v zvezi z vašo osebno srečo v življenju.