Ujemanje znamenj: Strelec – Rak

By | 6. 7. 2013

ujemanje strelecujemanje rak

Ujemanje Strelec – Rak

Ponavadi imata različne interese in želje.

Strelec je popotnik in ne mara, da ga karkoli ali kdorkoli ustavi na njegovi poti. Rak pa želi biti prepričan v ljubezen svojega partnerja. Tega pa Strelec ni sposoben zagotoviti.

Rak živi za prihodnost, Strelec pa za ta trenutek.

Ljubosumni Rak bo zato pri Strelcu vzbudil zmedene reakcije, ker ne more verjeti, da se mu to lahko dogaja. Tako se bo Strelec naveličal neprestane odvisnosti s strani Raka.

Strelec se rad sprehaja, medtem, ko je Rak najraje kar doma. In ko se mu zazdi, da se v tej zvezi dolgočasi, si bo poiskal novo ljubezen. Rak bo zaradi tega zelo prizadet.

Tudi spolno je Strelec zelo aktiven, medtem, ko je Rak zadovoljen z minimalnim. In to pri Strelcu povzroči veliko razočaranje, postane potrt in nepotešen in zato bo še enkrat več iskal zamenjavo in novega partnerja.

Pri tej povezavi je stabilnost odnosa bolj ali manj nejasna.

Prosim berite dalje …..

Čas je, da ugotovite kam vas energija, ki jo ustvarjate danes, pelje v prihodnosti.

Kliknite sem in pokličite vedeževalko Eleno.

Odgovorila bom na vsako vaše vprašanje v zvezi z vašo simpatijo, partnerjem, ljubimcem, ljubimko. Podrobneje vam bom povedala s kom se ujemate in kaj si nekdo, ki je za vas pomemben, misli o vas. Seveda bom odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja v zvezi z zdravjem, kariero, družino, denarjem, službo in ostalim. Seveda bom za vas pogledala tudi kako vam kaj kaže v zvezi z vašo osebno srečo v življenju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja