Ujemanje znamenj: Rak – Dvojčka

By | 21. 6. 2013

Astrološko znamenje RakAstrološko znamenje Dvojčka

Dvojček v trenutku zaneti iskrico pri Raku, toda Rak ne bo našel varnosti in bo le »poletel skozi noč« skupaj z Dvojčkom.

Rakova samozavest se bo zmanjšala takoj, ko bo vstopil v dialog z spremenljivim Dvojčkom, ki bo iskal le užitke.

Nepotešena spolna energija Dvojčka Raku povzroča velike probleme. Rak je namreč ljubeč, rad se drži doma in je zelo zadovoljen če lahko ostane na enem mestu in se zapre pred ostalim zunanjim svetom, vendar pa bo Dvojček kmalu postal nemiren in jezen, kajti on je družabno bitje, rad je v družbi drugih ljudi, še posebno takšnih, ki od njega ne zahtevajo, da se počuti ujetnik v lastnem domu.

Življenje bo za Dvojčka postalo zelo hitro neznosno.

Rakova gonilna sila so čustva in občutki stalnosti. Neustavljivo gibanje Dvojčka pa se bo izkazalo kot zelo naporen boj proti Raku.

Čeprav gre tu za zelo čustveno povezavo, pa je med tema dvema znamenjena dolgoročno zveza praktično nemogoča.

Prosim berite dalje …..

Čas je, da ugotovite kam vas energija, ki jo ustvarjate danes, pelje v prihodnosti.

Vedeževalka Elena vas pričakujem na tem linku. Kliknite in pokličite.

Odgovorila bom na vsako vaše vprašanje v zvezi z vašo simpatijo, partnerjem, ljubimcem, ljubimko. Podrobneje vam bom povedala s kom se ujemate in kaj si nekdo, ki je za vas pomemben, misli o vas. Seveda bom odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja v zvezi z zdravjem, kariero, družino, denarjem, službo in ostalim. Seveda bom za vas pogledala tudi kako vam kaj kaže v zvezi z vašo osebno srečo v življenju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja