Ujemanje znamenj: Oven – Oven

By | 19. 6. 2013
ujemanje znamenj Oven
ujemanje znamenj Oven

Kako se ujemata Oven in Oven

Oba vstopata v zvezo s pripravljenim scenarijem kako bosta dominirala.

Gre za strastno afero, vendar noben od njiju ni zadovoljen z po njegovem oziroma njenem mnenju »nižjo« vlogo.

V spolnih odnosih med tema dvema ljubimcema prevladuje ženska.

Moški pa ne bo ostal dolgo časa v vlogi podrejenega. Vsakdo od njih bo poskušal postati vodja in tako se bo ozračje hitro ohladilo in nastali bodo prepiri.

Posledično to pomeni veliko težav v spalnici.

Čeprav to ni najboljša kombinacija, ki bi jo lahko kdajkoli našli, pa bi se lahko obnesla, če bi oba dovolj močno ljubila drug drugega, in bi bil/a pripravljen/a žrtvovati nekaj svojega ega v dobro drugih čustev.

Ta dva partnerja skoraj zagotovo potrebujeta svojo rojstno natalno karto, saj bo ta karta pokazala kje ležijo prednosti in kje slabosti in na kakšen način se jim je možno izogniti, da bi partnerja imela trajno in srečno zvezo.

Prosim berite dalje …..

Čas je, da ugotovite kam vas energija, ki jo ustvarjate danes, pelje v prihodnosti. Vedeževalka Elena vas pričakujem, da me pokličete. Odgovorila bom na vsako vaše vprašanje v zvezi z vašo simpatijo, partnerjem, ljubimcem, ljubimko. Podrobneje vam bom povedala s kom se ujemate in kaj si nekdo, ki je za vas pomemben, misli o vas. Seveda bom odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja v zvezi z ljubeznijo, kariero, družino, denarjem, službo in ostalim. Seveda bom za vas pogledala tudi kako vam kaj kaže v zvezi z vašo osebno srečo v življenju.

Nazaj na ujemanje znamenj