Ujemanje znamenj: Oven – Lev

By | 19. 6. 2013

Oba, tako Oven kot Lev sta zelo agresivna in temperamentna.

Oba imata zelo velik ego, ki ju vodi k temu, da hočeta oba voditi in imeti glavno besedo.

Agresivni Oven ne bo niti v sanjah sprejel drugega mesta, kraljevski Lev pa potrebuje biti ves čas občudovan. To še zlasti velja, če Oven ne bo omogočil Levu, da stoji v središču pozornosti ob vseh priložnostih.

Delitev središča pozornosti je obema enako pomembna, tako Levu kot tudi Ovnu, ki še posebno čuti potrebo po tem, da bi bil končno enkrat v ospredju.

Oven mora laskati Levu o njegovi čudoviti telesni pripravljenosti.

Ker sta si tako zelo seksualno podobna je za oba pomembno, da držita besedo, ko se zavežeta drug drugemu.

Med tema dvema znamenjema je pomembno, da je eden od njiju bolj taktičen, ljubeč in obziren do drugega, ker se v tem primeru srečata dve osebi, ki imata enake čustvene potrebe in na ta način lahko ustvarita dolgoročno in stabilno zvezo.

Prosim berite dalje …..

Čas je, da ugotovite kam vas energija, ki jo ustvarjate danes, pelje v prihodnosti.

Kliknite sem, nato v vaš telefon vtipkajte izbrano številko, ter me pokličite.

Odgovorila bom na vsako vaše vprašanje v zvezi z vašo simpatijo, partnerjem, ljubimcem, ljubimko. Podrobneje vam bom povedala s kom se ujemate in kaj si nekdo, ki je za vas pomemben, misli o vas. Seveda bom odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja v zvezi z zdravjem, kariero, družino, denarjem, službo in ostalim. Seveda bom za vas pogledala tudi kako vam kaj kaže v zvezi z vašo osebno srečo v življenju.