Ujemanje znamenj: Kozorog – Kozorog

By | 7. 7. 2013
ujemanje zodiak
ujemanje zodiak

Ujemanje Kozorog – Kozorog

Kozorog odobrava takšne ljudi kot je sam, tako, da tema dvema partnerjema ne primanjkuje medsebojnega razumevanja, seveda če se med seboj spoštujeta in upoštevata.

Oba sta previdna, rezervirani osebi, ki trdo delata in rada varčujeta.

Največji problem v tem odnosu pa je ohraniti živahnost in sprejemati novosti v zvezi. Oba imata enake vrednote in veliko skupnega v dejanjih.

Stvari lahko postanejo preveč resne in dolgočasne in trma pri obeh lahko povzroči odtujenost. Kozorog namreč potrebuje bolj odprtega srca in brezskrbnega spolnega partnerja, da bo obdržal njegovo zanimanje v spalnici.

Ta dva znaka si namreč ne ustrezata kar zadeva spolno življenje, kajti oba sta bolj privržena delu in zanimanju za njuni karieri kot pa drug za drugega.

To skratka ni najboljša kombinacija in če bi se poročila to res ne bi bil zanimiv in razburljiv zakon.

Prosim berite dalje …..

Čas je, da ugotovite kam vas energija, ki jo ustvarjate danes, pelje v prihodnosti. Vedeževalka vam bom odgovorila na vsako vaše vprašanje v zvezi z vašo simpatijo, partnerjem, ljubimcem, ljubimko. Podrobneje vam bom povedala s kom se ujemate in kaj si nekdo, ki je za vas pomemben, misli o vas.

Seveda bom odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja v zvezi s kariero, družino, denarjem, službo in ostalim. Seveda bom za vas pogledala tudi kako vam kaj kaže v zvezi z vašo osebno srečo v življenju.

Nazaj na ujemanje znamenj