Ujemanje znamenj: Kozorog – Bik

By | 7. 7. 2013

ujemanje kozorogujemanje bik

Ujemanje Kozorog – Bik

Ta dva znaka se medsebojno zelo lepo ujemata in razumeta drug drugega.

Tako Kozorog kot Bik sta prepričana, da je denar in varnost na prvem mestu.

Medtem, ko je Bik oseba, ki se rada pretvarja, je Kozorog pripravljen delati za oba. Medtem, ko je Bik dokaj ravnodušen, pa se mu Kozorog zna previdno približati, mu dati spodbudo in potrebno odzivnost.

Oba imata zelo prizemljen značaj, sta strastna do narave in čutni Bik lahko odkrije globoko romantično dušo, ki leži skrita v Kozorogu.

Ta par lahko na področju spolnosti predstavlja vse, kajti vsaka zamisel bo v njiju obrodila sadove.

Libido Kozoroga je lahko zelo rezerviran ali pa se v celoti vzdrži, če čuti da nanj vplivajo pritiski od zunaj. Zato bo moral Bik občutljivo napetost pri Kozorogu razbiti in biti pripravljen tudi na pogovor o tej temi, saj je njegovo breme lažje in se lažje odpre.

Pri tem paru so možnosti za združljivost zakonske zveze zelo velike.

Prosim berite dalje …..

Čas je, da ugotovite kam vas energija, ki jo ustvarjate danes, pelje v prihodnosti.

Za prerokovanje vaše prihodnosti vas pričakuje profesionalna vedeževalka. Kliknite in pokličite.

Odgovorila bom na vsako vaše vprašanje v zvezi z vašo simpatijo, partnerjem, ljubimcem, ljubimko. Podrobneje vam bom povedala s kom se ujemate in kaj si nekdo, ki je za vas pomemben, misli o vas. Seveda bom odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja v zvezi z zdravjem, kariero, družino, denarjem, službo in ostalim. Seveda bom za vas pogledala tudi kako vam kaj kaže v zvezi z vašo osebno srečo v življenju.