Ujemanje znamenj: Dvojčka – Lev

By | 20. 6. 2013

Gre za ljubeč par, ki resničo med seboj zelo uživa.

Medtem, ko Lev ljubi z vsem srcem pa Dvojček ljubi premišljeno. Dvojčku se zdi, da je dovolj romantičen za Leva.

Stabilnost Dvojčka se ne bo spreminjala v odnosu do nepredvidljivega Leva. Samozavestni Lev pa trpi, če opazi, da se Dvojček spogleduje z drugimi. Dvojček je nagnjen k zasmehovanju in lahko povzroči da kraljevski Lev postane siten.

In Lev bo po svoji naravi zahteval kar malo preveč občudovanja, kot ga je Dvojček pripravljen izkazovati Levu. To je sicer lahko težava, vendar pa se oba med seboj tako zelo zabavata, da v resnici sploh nista pozorna na tako malenskostne težavice.

Tako Lev kot Dvojček imata močno željo, sta strastna in ljubita čustveno življenje.

V spolnosti Lev ljubi z vsem svojim srcem in bitjem, medtem, ko ima Dvojček spremenljive želje kar se tiče tega področja in so marsikdaj Levu resnična skrivnost in neznanka.

Vendar pa je Lev sposoben premagovati vse srčne težave in vse zamere, ki jih Dvojček lahko goji kar več dni zapored, in tako zmanjša napetosti v skupni spalnici.

To je sprejemljiva zveza in zagotovo gre za varno zakonsko življenje.

Prosim berite dalje …..

Čas je, da ugotovite kam vas energija, ki jo ustvarjate danes, pelje v prihodnosti.

Kontaktirajte vedeževalko Eleno. Kliknite sem in me pokličite.

Odgovorila bom na vsako vaše vprašanje v zvezi z vašo simpatijo, partnerjem, ljubimcem, ljubimko. Podrobneje vam bom povedala s kom se ujemate in kaj si nekdo, ki je za vas pomemben, misli o vas. Seveda bom odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja v zvezi z zdravjem, kariero, družino, denarjem, službo in ostalim. Seveda bom za vas pogledala tudi kako vam kaj kaže v zvezi z vašo osebno srečo v življenju.