Ujemanje znamenj: Dvojčka – Bik

By | 20. 6. 2013
ujemanje znamenj dvojček
ujemanje znamenj Bik

Kako se ujemata Dvojček in Bik

To je zveza, ki ne obeta veliko, čeprav Bik na začetku prebudi iskrico pri Dvojčku in se Dvojček poda v zvezo z Bikom nezapleteno in neposredno.

Predstavniki dvojčkov so ponavadi dvolični in spremenljivi ljudje. Biki pa so stabilni.

Bika privlači umetnost in bogastvo domišljije Dvojčka, vendar pa je Dvojček velikokrat zelo razdražen zaradi počasnih reakcij Bika.

Bik ima prirojeno potrebo po redu in ne bi nikoli mogel živeti z neurejenim Dvojčkom.

Dvojček ljubi spremembe in Biku se to upira.

Njuno spolno življenje počasi vpliva na razpoloženje Dvojčka, ki je zelo spremenljivo.

V določenem trenutku se Dvojček obnaša igrivo in razposajeno kot majhen otrok, toda že v naslednjem trenutku lahko spremeni svoje obnašanje v neukrotljive spolne apetite.

Tipičen odziv Bika bo, da bo verjetno peljal v posteljo nekoga drugega.

Ta zveza je brez povezave in poroka sploh ni najboljša možna rešitev, celo ni priporočljiva.

Prosim berite dalje …..

Čas je, da ugotovite kam vas energija, ki jo ustvarjate danes, pelje v prihodnosti. Za vas sem pripravila vedeževanje iz kart. Karte vam lahko pokažejo preteklost, sedanjost in prihodnost. Vedeževanje bom izvedla s ciganskimi kartami ali tarot kartami, vse bo odvisno od občutka, ko bom pričela pogovor z vami. Odgovorila bom na vsako vaše vprašanje, karkoli vas zanima. Podrobneje vam bom povedala s kom se ujemate in kaj si nekdo, ki je za vas pomemben, misli o vas. Seveda bom odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja okoli kariere, službe, družine, denarjem in ostalim.

Nazaj na ujemanje znamenj