Ujemanje znamenj: Devica – Rak

By | 30. 6. 2013

ujemanje devicaujemanje rak

Ujemanje Devica – Rak

Odziv Raka je emotiven, medtem ko Devica analizira, vendar se ta dva znaka tako dobro ujemata, da to sploh ni videti pomembno.

Devica je praktična oseba in daje podlago za to zvezo. Rak pa je bolj čustveno bitje, vendar je sposoben začutiti užitke v tem razmerju.

V spalnici se popolnoma ujemata.

Ena od nevarnosti v tem odnosu je ta, da sta oba preveč zaskrbljena. Oba se namreč rada ozirata nazaj in se vrtita okoli osebe, ki jo ljubita, kar na daljši rok lahko naredi to zvezo nevzdržno za oba.

Skupaj veliko govorita in razmišljata kaj vse morata storiti; oba potrebujeta potrdilo, da sta pozitivni osebi, vendar ju samo govorjenje nikamor ne pripelje.

Sicer pa je to lahko zelo zanimiva zveza v primeru, da bo Devica nekoliko manj pokroviteljska in bo bolj ljubeča do raka.

Prosim berite dalje …..

Čas je, da ugotovite kam vas energija, ki jo ustvarjate danes, pelje v prihodnosti.

Jasnovidka Elena vas pričakujem na telefonu. Kliknite sem in pokličite.

Odgovorila bom na vsako vaše vprašanje v zvezi z vašo simpatijo, partnerjem, ljubimcem, ljubimko. Podrobneje vam bom povedala s kom se ujemate in kaj si nekdo, ki je za vas pomemben, misli o vas. Seveda bom odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja v zvezi z zdravjem, kariero, družino, denarjem, službo in ostalim. Seveda bom za vas pogledala tudi kako vam kaj kaže v zvezi z vašo osebno srečo v življenju.