Ujemanje znamenj: Devica – Oven

By | 30. 6. 2013

ujemanje devicaujemanje oven

Ujemanje Devica – Oven

Pogum Ovna, njegove spletke in pretirana domišljija, bo po vsej verjetnosti vzburil domišljijo sramežljive in rezervirane Device.

Vendar pa je njuna seksualnost tako različna, da se bosta morala oba zelo potruditi in biti drug z drugim potrpežljiva, če želita, da bi jima uspelo.

Oven je strasten, inpulziven in neposreden. Spolnost Device pa je bolj skrivnostna in potrebuje čas, da se odpre.

Na drugih področjih je Oven poln razburljivih in novih načrtov ter idej in vztraja, da je v tem odnosu on glavni. Devica pa je kritična in sitna in ji je ključnega pomena, da opravi stvari tako kot si jih je sama zamislila.

V primeru, da so v astrološki karti tih dveh znamenj tudi aspekti dobri, bi zveza lahko uspela, vendar pa bo potrebno zelo veliko naporov in truda na obeh straneh.

V nasprotnem primeru ta zveza ne bo posebno prijetna in možnosti, da jima uspe so polovične.

Prosim berite dalje …..

Čas je, da ugotovite kam vas energija, ki jo ustvarjate danes, pelje v prihodnosti.

Jasnovidka Elena vas pričakujem na telefonu. Kliknite sem in pokličite.

Odgovorila bom na vsako vaše vprašanje v zvezi z vašo simpatijo, partnerjem, ljubimcem, ljubimko. Podrobneje vam bom povedala s kom se ujemate in kaj si nekdo, ki je za vas pomemben, misli o vas. Seveda bom odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja v zvezi z zdravjem, kariero, družino, denarjem, službo in ostalim. Seveda bom za vas pogledala tudi kako vam kaj kaže v zvezi z vašo osebno srečo v življenju.